Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Legideálisabb táska nyárra a deebagnél!

Deebag
2022.07.05 11:28
Legideálisabb táska nyárra a deebagnél!

A táskák a legtöbb ember számára elengedhetetlenek, mert használata mellett annyira népszerű, hogy a divat termékek egyik legalapvetőbb eszközévé is vált az idők során.

A táska egy kifejező eszköz. Kifejezi stílusunkat, ízlésünket, ráadásul praktikus is.

 

Nézzük is meg a szempontokat:

Stílus 

A mai társadalom egyik legfőbb szempontja a stílusos megjelenés. Ha meglátunk egy embert az utcán, egyből az öltözéke alapján ítéljük meg a személyiségét, ezért fontos az, hogy a lehető leginkább kifejezzük a belső énünket az öltözékünkkel és kiegészítőinkkel. First impression (első benyomást) ! Egy randevún kiemelten fontos, hogy megjelenésünk tökéletesen kifejezze azt, hogy kik is vagyunk igazából.

Ízlés 

Persze senki nem választ olyan kiegészítőt, ami az ízlésének nem felel meg. A stílus és az ízlés nem mindig jár egy cipőben, de ilyenkor fontos kikérni egy közeli barátnőnk segítségét is a témában, mert előfordulhat az is, hogy az amiről azt gondoljuk ma, hogy milyen jól áll, az másnapra megváltozik.

Praktikusság

A másik legfontosabb szempont, hogy számunkra praktikus legyen. Érdemes mindig figyelemmel követni, hogy mennyi cuccot hordunk magunkkal, mert ez alapján tudjuk kiválasztani a tökéletes táskát. Tudjuk, a női táska olyan, mint a fekete lyuk,mindent elnyel.Mi is erre törekszünk a deebag-nél, hogy stílusos és praktikus táskákat tudjatok beszerezni, főleg a nyári szezonra.

 

Ha már nyár, akkor érdemes magunkkal vinni a strandra, vagy akár a tengerpartra is egy ilyen táskát, hiszen azon felül, hogy praktikus, elegáns és a legfontosabbak, mint például a naptej és a pénztárca tökéletesen elfér benne.

Sokan nem szeretik a háton hordozható táskát, akár kényelmi, akár egyéb okokból, de mindig van más választás…..

 

De nézzünk is alternatívákat!

Kézi táska

Tökéletesen elegáns, stílusos és a nyáresti sétákra a Balaton parton, vagy egy nyüzsgő városlátogatáson is kiválóan hordható.

Vállra akasztható kis táska

 

Kis helyet foglal, az alapvető dolgok beleférnek és egyszerűen a vállunkra felcsapva tudjuk megejteni a számunkra legkedvezőbb kirándulást, nyaralást.

 

Na, látjátok?! Ezért érdemes ellátogatni webshopunkba, mert nálunk minden megtalálható, ami stílusotokat a legegyedibb módon fejezi ki.

 

Ne feledjétek! Stílus, elegancia, praktikusság.

Ez a legfontosabb!