Női táskák

Női Táska Kollekció

Tegyük fel a kérdést magunknak. Van olyan, hogy elég táska? Erre a kérdésre valószínűleg válaszolni sem kell. Weboldalunkon találsz ízlésednek való táskát legyen az bármilyen hátitáska, kézitáska vagy akár válltáska. A lényeg, hogy kényelmes, csinos, de mindenek előtt divatos legyen. Ha az előbb említett tulajdonságokkal keresel táskát akkor jó helyen jársz, ugyanis a Deebag-nél megvan ezeknek minden kombinációja. Válogass sokféle márkánk közül, melyek között találsz olasz, francia de még lengyel táskát is.

Nézet:
Sorrend:
-19%
Nöbo fekete táska
Nöbo fekete táska
14 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 000 Ft
-21%
Nobo zöld táska
Nobo zöld táska
15 100 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 000 Ft
Nézet:
Sorrend:

Segítünk választani!

A divatban a legfontosabb dolgok azok amik közvetlenül a szemünk előtt vannak, ezért is tartjuk a legfontosabb stílus elemnek a táskát. Ahány féle alak annyiféle stílus létezik, de néhány követendő alapelvet lelehet rakni természetesen. Ilyen alapok például, hogyha apró termetű vagy akkor ne válassz nagyméretű táskát mert elnyomnak. Hasonlóan alakhoz viszonyítva, ha magas vagy, akkor válltáskából kizárólag hosszú pántú jöhet szóba.

Mi alapján döntsek?

Mennyi időre lesz a táska?

Sok apróbb tényező van ami segíthet a döntés hozatalban mikor táskát vagy akár cipőt veszünk. Ilyenre példa, hogy mennyi időre vesszük a táskát? Erre a kérdésre két válasz lehetséges, első esetben rövidebb időre (nyaralásra vagy alkalomra), ebben az esetben célozzunk meg egy olcsóbb táskát, de ha hosszú távra vásárolunk, akkor jó szem előtt tartani, hogy a táskának időtállónak kell. Ebben az esetben megéri többet ráfordítani egy minőségi táskára.

Milyen méret legyen?

Említettük már a testalkat és táska méret közötti összefüggést előzőleg, de a méretet globális szinten is lehet nézni, tehát a mi elveink alapján, ha az estére vagy alkalmi esetre keresel táskát, akkor egy praktikus kis válltáskát javaslunk, ellenkező esetben ha a hétköznapokra, esetleg munkába keresel, akkor természetesen egy nagyobb méretű nyitott kézitáskát, úgynevezett tote táskát ajánlunk.

Ezeket mind figyelembe véve, a legvégső cél, hogy te jól érezd magad a táskát hordva, tehát ezt tartsd a legfontosabbnak vásárláskor!